Bel Canto® Énektanoda – Balatonföldvár
Bel Canto® - „ A tökéletes hangképzés… ”

8623 Balatonföldvár, Balatonszentgyörgyi út 1.
www.enektanoda.hu

HA SZERETNÉL SZÉPEN ÉS JÓL ÉNEKELNI
- ITT KIPRÓBÁLHATOD MAGAD!!!

A „bel canto” ÉNEK technika, valamint a különböző musical részletek, könnyűzenei dalok stílusos előadásának színvonalas, professzionális oktatása: egyéni hangképzés és csoportos órák formájában. Igény szerint felkészítés zeneművészeti, színművészeti iskolákba, tehetségkutató versenyekre, szereplő - válogatásokra, valamint meghallgatásokra. - Hangképzés, bel canto énektechnika: az énekhang fejlesztése; a hangterjedelem bővítése; a kiegyenlített hangszín, a természetes éneklés alapjainak elsajátítása. Bel Canto = Szép Ének.
- Zenei alapra éneklés: a megtanult dalok zenei kísérettel való gyakorlása.
- Közös dalok, musical részletek előadása: koncertek, bemutatók, fellépések alkalmával. Számomra az énektanoda működésében a közösség fejlesztése is fontos, hiszen csoportos éneklésnél a gyerekek odafigyelnek egymásra, és az együtt éneklés öröme pozitívan hat a tanulásra, a koncentrációra. Mind ezek mellett a szabad idejükben kikapcsolódnak, lelkileg és szellemileg feltöltődnek; hiszen számukra is szórakoztató musical-, és könnyűzenei számokat tanulhatnak a foglalkozásokon.

Fellépési lehetőségek Balatonföldváron és a környező települések rendezvényein!

A Bel® Canto Énektanoda vezetője:
Pörneki Anikó – énekművész, hangképző tanár
Tel.: 06/30-456-46-77
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Helyszín:
Bel Canto® Énektanoda – Balatonföldvár
Jelentkezés, meghallgatás: telefonon, vagy e-mailen történő bejelentkezés alapján.

A Bel Canto® Énektanoda foglalkozásai:
- Csoportos órák díja: 5000 Ft./ hó
- Egyéni órák (60 perc) díja: 3000 Ft./ óra